Seara Arhitecturii 2023

Filiala Timiș a Ordinului Arhitecților din România vă așteaptă duminica, 17 decembrie începând cu ora 19.30 la FABER în cadrul evenimentului Seara Arhitecturii.

Înainte de a încheia anul, vă propunem să ne vedem împreuna cu toți membrii Consiliului National OAR la Timisoara, sărbătorind împreuna. Vom prezenta activitatea filialei din acest an și rezultatele proiectelor culturale, dar și planurile pentru 2024, anul în care Timișoara clădește pe demersurile începute in cadrul Capitalei Culturale Europene.

În cursul serii, vom acorda deja tradiționalul premiu din cadrul Bursa ”Sabin Nicolae Dancu”, instituită încă în anul 2014, acordată anual unui tânăr arhitect care va promova teme cu aplicabilitate sau inspirate din arhitectura vernaculară. 

Prezentările și discuțiile vor avea loc începând cu 19:30, la FABER (Splaiul Peneș Curcanul 4-5).

Program:

19:30 - Meet & greet

20:00 - început Seara Arhitecturii:
-Statusul filialei teritoriale Timiș (trecere in revistă a celor inițiate, întâmplate, în plan pentru 2024)
-Proiectele filialei in TM2023 (o radiografie a ce a însemnat anul Capitalei Culturale pentru organizația noastră)
-Prezentarea Bursei Dancu (prezentarea proiectului realizat de Bettina Varga în anul curent și prezentarea raportului juriului și a castigatorului Bursei Dancu 2024) - Pe pagina web dedicată proiectului https://nicolaedancu.ro/ puteți găsi rezultatele din toți anii.

21:00 - Wine & talks cu membrii CN, o oportunitate de a revedea prieteni și de a strânge legături cu arhitecți din întreaga țară, de a înțelege pulsul filialelor, al breslei si al pieței de arhitectura la nivel national.

Vă așteptăm!