Bine ați venit pe site-ul oartimis. Prin accesarea și utilizarea datelor acestui site acceptați prezenții Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos.

Termeni și condiții

Acest site a fost dezvoltat de către Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Timiș, cu scopul de a asigura buna desfășurare a evenimentelor și proiectelor organizate de filială și pentru informarea membrilor.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Nu dețineți drept de proprietate intelectuală asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul site-ului OAR Timiș, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului, sau dacă acest lucru vi se permite prin lege.

Serviciile noastre afişează și conţinut care nu ne aparţine. Responsabilitatea pentru acest conţinut (imagine, text) revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pus la dispoziție şi putem șterge sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că este ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau că încalcă Termenii și condițiile prezente, însă pot exista informații neexaminate.

Reguli de utilizare


Sunteti de acord sa folosiți site-ul oartimis cu respectarea următoarelor reguli:

  • să nu pretindeți ca sunteți o altă persoană sau entitate, sau să indicați în mod fals afilierea cu o anumita persoana sau entitate;
  • să nu falsificați datele de identificare sau să le manipulați în alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricărui conținut
  • să nu utilizaţi conţinutul din cadrul site-ului OAR Timiș, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului, sau dacă acest lucru vi se permite prin lege.

Sunt interzise:

  • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate sau încercarea de a acționa în acest scop.
  • intervenția în funcționarea serverelor de hosting OAR prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora.

Încălcarea vreuneia din aceste reguli atrage după sine răspunderea civila sau penală. OAR va coopera cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări și pentru a investiga faptele care implică asemenea încălcări.
Perturbarea, fără drept, a funcționarii sistemului informatic, prin introducerea de date false, citirea și copierea, modificarea, ștergerea sau deteriorarea datelor informatice sau prin restricționarea accesului la aceste date constituie infracțiune și se pedepsește conform Legii 161/2003.

Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru corectitudinea și conformitatea informațiilor furnizate.

Absolvirea de răspundere

Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Timiș, întreține acest site pentru a facilita accesul publicului și membrilor la informații legate de activitățile sale și de politicile Ordinului în general. Scopul OAR Filiala Timiș, este să prezinte la timp informații actualizate. În cazul în care se aduc la cunoștință unele erori, OAR Filiala Timiș încerca să le corecteze. Cu toate acestea, Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorilaă Timiș, nu își asumă nici un fel de răspundere cu privire la informațiile prezentate pe acest site. Aceste informații au doar un caracter general și nu sunt destinate să abordeze circumstanțe specifice ale nici unei persoane sau entități; nu sunt obligatoriu exhaustive, exacte sau actualizate; uneori sunt legate de site-uri externe asupra cărora Ordinul nu exercită nici un control și pentru care Ordinul nu își asumă nici o responsabilitate; nu constituie o consiliere profesională sau juridică (dacă aveți nevoie de consiliere într-un anumit domeniu, consultați întotdeauna o persoană cu calificări corespunzătoare).

Vă rugăm să luați la cunoștință că nu se poate garanta faptul că un document disponibil on-line reproduce exact un text adoptat în mod oficial. Scopul nostru este reducerea la minim a consecințelor negative cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informații de pe site-ul nostru să fi fost create sau structurate în fișiere sau formate care pot prezenta erori; prin urmare, nu putem garanta că serviciile noastre nu sunt întrerupte sau afectate de asemenea probleme.
Ordinul nu își asumă nici o răspundere cu privire la astfel de probleme întâlnite ca urmare a utilizării acestui site sau a oricărui link către site-uri externe. Neasumarea responsabilității nu este destinată să limiteze răspunderea Ordinului în legătură cu oricare dintre condițiile prevăzute de legislația internă aplicabilă și nu exclude răspunderea sa în cazuri care nu pot fi excluse, în conformitate cu legislația.

Serviciile noastre afişează și conţinut care nu ne aparţine. Responsabilitatea pentru acest conţinut (imagine, text) revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pus la dispoziție şi putem șterge sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că este ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau că încalcă Termenii și condițiile prezente, însă pot exista informații neexaminate.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor:

În cazul în care, utilizând site-ul, furnizați către OAR date cu caracter personal, inclusiv prin completarea diferitelor formulare existente pe site, privind abonarea la newsletter, respectiv înscrierea la evenimente, vă exprimați acordul în mod expres cu privire la prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu Politica cu privire la protecţia datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea datelor.

Organizatorul asigură participanții că va prelucra datele acestora în mod onest și transparent, exclusiv în interesul profesional al ambelor părți, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) nr.679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene (GDPR).

Prin înscrierea la evenimentele sau newsletter, participantul declară că a citit și este de acord cu totalitatea prevederilor din prezenții Termeni și Condiții.

Întregul conținut al site-ului este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe (Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Acest site este deținut și administrat de către Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș. Toate drepturile, titlurile și interesele legate de acest site și de conținutul acestuia aparțin Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau colaboratorilor sau partenerilor săi, în calitate de furnizori ai conținutului site-ului.

Oricare dintre materialele postate pe site sunt protejate de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuală, acestea aparținând Ordinului Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau furnizorilor săi de conținut. Este interzisă orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vânzare, închiriere, licențiere sau publicare de materiale de pe site (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activități sau de suportul pe care s-ar salva materialele în vederea îndeplinirii acțiunilor menționate anterior) de către orice terță persoană, indiferent dacă pentru un scop direct comercial sau de oricare altă natură pecuniară sau nu, fără acordul scris prealabil din partea Ordinului Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau din partea autorului indicat în conținutul anumitor materiale publicate pe site.

Despre prezenţii Termeni şi condiţii

Putem modifica prezenţii Termeni şi condiţii, postând notificările cu privire la modificări pe această pagină. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea serviciului respectiv.

Dacă aveți rezerve cu privire la prezenții Termeni și condiții, puteți trimite aceste rezerve în scris prin e-mail la adresa secretariat@oartimis.ro. Reclamaţia trebuie să conţină cel puţin: prenumele, numele, adresa de e-mail, subiectul reclamaţiei cu scopul de a arhiva reclamaţia, semnătura, iar noi ne angajăm să răspundem solicitării dumneavoastră în termen de 10 zile.