Noutăți 16 Aprilie 2024

SONDAJ - Digitalizarea depunerii DTAC în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara

Stimați colegi,
în perioada imediat următoare profesioniștii și firmele de specialitate din domeniul arhitecturii, urbanismului și a construcțiilor vor putea accesa serviciul de depunere online al Primăriei Municipiului Timișoara, aplicând semnătura electronică calificată pe toate documentele solicitate pentru faza DTAC a unui proiect.
În acest fel se va putea trece la mult așteptata fază de depunere online a documentațiilor de DTAC.

OAR Timiș susține demersul iar chestionarul are scopul să identifice cu precădere, disponibilitatea și gradul de absorbție al viitorului serviciu digital de depunere al DTAC, în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.
Membrii OAR Timiș sunt rugați să răspundă la chestionar din perspectiva individuală, chiar și dacă unele întrebări pot părea că privesc o activitate colectivă, colaborativă, de societate comercială.

Acest chestionar are un timp de completare de cca 5 minute iar termenul de completare este duminică, 21.04.2024. Link-ul chestionarului se poate completa prin apăsarea butonului de mai jos.
Completarea și rezultatele chestionarului sunt anonime și servesc înțelegerii nevoilor profesioniștilor din domeniul arhitecturii, membrii OAR Timiș, în relație cu digitalizarea administrației.
Vă mulțumesc tuturor pentru timpul acordat!

Cu respect,
arh. Daniel Tellman,
Președinte filiala OAR Timiș


Noutăți similare