VIU. A Celebration of Life by LEDSCONTROL

Inspirat de structura de schele a Pepinierei care simbolizează progresul, adaptabilitatea și spiritul dinamic al dezvoltării urbane, LEDSCONTROL aduce un omagiu esenței Pepinierei.

Interacțiunea dinamică a culorilor și modelelor din VIU reprezintă ciclurile vieții. În fiecare noapte, pavilionul trece printr-o transformare, reflectând creșterea și adaptabilitatea pe care le observăm în natură și în noi înșine.

VIU este un omagiu adus ritmului ciclurilor vieții, așa cum demonstrează luminile sale mereu schimbătoare, servind drept memento al evoluției constante atât în lumea naturală, cât și în umanitate.

Între 21 octombrie și 5 noiembrie, începând cu ora 18:00, vă așteptăm să experimentați o altă față a proiectului Pepiniera.1306 plante pentru Timișoara.

LEDSCONTROL este un studio de creație cu sediul în Barcelona, specializat în design de iluminat dinamic și curatoriat de proiecte de arhitectură media.

Acest proiect face parte din programul cultural național "Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023" și este finanțat de Primăria Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Conceptul și programarea luminii: LEDSCONTROL

Instalații electrice: Lucian Pană, Harald Weisz

Coordonare: Anda Maier, Anca Teslevici

Design grafic: Georgiana Spiridon

Echipa proiect: Miruna Bărăitaru, Ema Cristescu, Alex Naghiu, Nicoleta Postolache, Alexandra Trofin


Alte evenimente